2020 – Mulighetenes år

Julehilsen 2021 Interim Norge

2020 – endringene og mulighetenes år

Vi i Interim Norge har, som alle andre, opplevd 2020 som et år der mye er nytt for oss. Nye regler, nye restriksjoner, nye begrensninger og ikke minst nye muligheter. Da 12. mars endret verden skjedde det også noe med folks hoder. Vi følte at de «våknet opp» av et kanskje satt mønster som tidligere hadde fungert, men som nå krevde nye og kreative innfallsvinkler. Eksisterende forretningsmodeller måtte endres raskt, nye og uventede samarbeid ble etablert og overkvalifisert kompetanse raskt etterspurt.

Fleksibilitet og frihet trender

Det tegner seg et bilde av at dette kan være en eskalerende trend i tiden fremover. Både arbeidstakere og givere har i stor grad begynt å se mot mer fleksible løsninger som gir dem større frihet og mindre risiko. Å gjøre faste ansettelser i så usikre tider som vi nå er i, vil for mange virksomheter være for risikabelt. Da er det tryggere å teste ut engasjementer på f.eks. 3-6 måneder med umiddelbart operative toppledere, for så eventuelt å forlenge dette etter behov.

God jul

En ting håper vi imidlertid at ikke endrer seg og det er julefeiringen. Interim Norge tar juleferie sammen med resten av landet og lader opp til et utfordrende, begivenhetsrikt og spennende 2021.

Vi fortsetter vårt arbeid fra Asker sentrum og håper du benytter deg av oss hvis du og din virksomhet har noen som helst behov for bistand.

God jul og godt nytt år fra
Leanne, Morten og Per Arne i Interim Norge

Partnerne i Interim Norge har jobbet med interimledelse i over 30 år til sammen. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.