Interim Norge sertifisert som Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn Interim Norge

Interim Norge sertifisert som Miljøfyrtårn

Konkrete bærekraftsprosjekter

Vi er stolte over å kunne fortelle at Interim Norge nå er sertifisert som Miljøfyrtårn. Som Miljøfyrtårn-bedrift vil vi få tilgang til smarte verktøy for å kunne iverksette konkrete bærekraftsprosjekter som møter myndighetenes stadig økende krav til dokumentasjon av miljøtiltak.

Utvikling av vår kompetanse hva gjelder arbeidsmiljø

I vårt daglige virke med midlertidige ansettelser av ledere og mellomledere er det naturlig for oss å hele tiden utvikle vår kompetanse hva gjelder arbeidsmiljø. Med denne sertifiseringen får vi fortløpende tilgang til oppdatert informasjon, som i tiden fremover vil styrke vårt selskaps kapasitet til å påvirke kandidater og oppdragsgivere innenfor dette feltet.

En takk til Stiftelsen Miljøfyrtårn og Asker kommune

Vi ønsker å takke Stiftelsen Miljøfyrtårn for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med dem. Vi benytter også anledningen til å takke Asker kommunen ved ordfører Lene Conradi for hyggelig mottakelse i Asker rådhus .

management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Her kan du lese mer om Interim Norge

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.