Økogrossisten og Sunkost med akutt lederbehov

Sunnkost interimledelse interim-norge

Et akutt behov dukker opp når en nøkkelleder sier opp

Tidlig i fjor opplevde Økogrossisten AS i Bergen noe mange bedrifter må gjennom fra tid til annen; at et akutt behov dukker opp når en nøkkelleder sier opp.

I dette tilfelle var det lager- og logistikksjefen som måtte erstattes, en stilling som er vital i en grossistbedrift. Økogrossisten håndterer all leveranse til helsekostkjeden Sunkost’s butikker, som er Norges eldste og mest kjente i bransjen. Et avbrekk i distribusjonen deres kan få betydelige konsekvenser i dagens konkurranseutsatte marked og behovet for en leder var derfor stort.

En lokal og erfaren interimleder på kun få dager

Interim Norge leverte en lokal og erfaren interimleder på kun få dager, etter at selskapet trengte mer tid til å finne en permanent løsning. Hun var tillitsvekkende og løsningsorientert med erfaring fra å utvikle, drifte og lede avdelinger. I tillegg scoret hun høyt både på «people skill» skalaen samt at hun lett satt seg inn i gjeldende IT systemer. En effektiv prosess gjorde at Økogrossisten og Sunkost beholdt tempo og leveranse uforandret den tiden det tok å få en leder på plass. Dette er et godt eksempel på hvordan vi i Interim Norge kan dekke et korttidsbehov innenfor en nisjebransje som lager og logistikk.

«Jeg benyttet Interim Norge i forbindelse med søk etter ny lager- og logistikksjef til Økogrossisten AS.  Interim Norge gjennomførte et omfattende kartleggingsarbeid, med høy innsats og kvalitet i arbeidet som fremskaffet relevante kandidater og resulterte i et korttidsoppdrag i stillingen før den igjen var besatt. Jeg anbefaler gjerne Interim Norge videre», sier Anne Regine Bakstad som er CEO i Sunkost og Økogrossisten.

Profesjonell og god prosess

Therese Raa, Interimleder, beskriver sin opplevelse også. «Jeg har positive erfaringer med Leanne Drøyer og Interim Norge AS. Som deres kandidat til Interim oppdrag hos Økogrossisten, opplevde jeg en profesjonell og god prosess gjennom hele oppdraget. Jeg stiller gjerne til Interimleder oppdrag for dem her vest, om anledningen skulle by seg igjen.»

Interimleder Therese-Raa management for hire

Therese Raa, Interimleder

Helsekostkjeden Sunkost

Helsekostkjeden Sunkost er landets største og ledende butikkjede innen helsekost, med mer enn 500 butikkmedarbeidere og 122 butikker rundt i hele landet. Sunkost består av en franchise konsept, grossistleddet Økogrossisten AS og importselskapet Vest Pharma AS. Sunkost er landets eldste og best kjente helsekostkjede. Delt eierskap mellom ARD Group og Verdane.

Vil du vite mer om interimledelse eller management for hire? Ta kontakt her for en uforpliktende prat.

management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.