Spilleregler interimledelse

Når spillereglene endres fra dag til dag

Vi i Interim Norge har publisert en rekke blogginnlegg den siste tiden som omhandler ulike nye utfordringer virksomheter i inn- og utland har møtt, og fortsatt møter. Vi tror det er viktig at alle våre samarbeidspartnere fortløpende blir informert om de mulighetene de har til å knytte til seg eksperthjelp for å klare seg gjennom kriser som dette.

100% oppdaterte midlertidige ledere

Vår omfattende database med interimledere er avhengige av å holde seg oppdatert på alle endringer i regelverk og prosesser som har tredd i kraft siden Covid kom til Norge. Vi har alt sett de svært utfordrende kortsiktige konsekvensene av akuttiltakene som ble innført. Nå gjelder det å jobbe systematisk for hele tiden å være i forkant av de langsiktige virkningene vi begynner å ane konturene av.

Ditt livs investering?

Vi går nå inn i 17.mai-helgen med forventninger om nok en annerledes situasjon der vi ikke kan gå i tog, eller samles slik det norske folk har vært vant til på grunnlovsdagen. Vår dag – folkets dag – har radikalt blitt brutt ned til «noe annet», og vi må tilpasse oss. Som vi har gjort i flere måneder. Og det er denne evnen til å tilpasse seg vi i Interim Norge har observert med stor interesse, både blant folk på gata, men også hos bedriftsledere. En imponerende evne til å ta riktige valg, stå sammen og se fremover.

Vi ønsker å si gratulerer til alle der ute for vel blåst første del av Covid-hverdagen, og ikke minst ønsker vi dere alle en riktig god 17.mai!

God 17. mai!

Flere og flere bedrifter innser heldigvis at å forsterke teamet med midlertidig lederkompetanse er en svært hensiktsmessig måte å holde kontroll på. Ja, det er en investering, men for å avlaste en allerede presset leder/ledergruppe kan dette vise seg å være en av de smarteste beslutningene en virksomhet kan gjøre. En god leder er, slik vi ser det, en leder som tør å be om bistand når selskapets fremtid står på spill.

Hilsen Interim Norge

15.mai 2020

Norske flagget
management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.