Oppdaterte midlertidige ledere

oppdaterte midlertidige ledere

Når spillereglene endres fra dag til dag

Vi i Interim Norge har publisert en rekke blogginnlegg den siste tiden som omhandler ulike nye utfordringer virksomheter i inn- og utland har møtt, og fortsatt møter. Vi tror det er viktig at alle våre samarbeidspartnere fortløpende blir informert om de mulighetene de har til å knytte til seg eksperthjelp for å klare seg gjennom kriser som dette.

100% oppdaterte midlertidige ledere

Vår omfattende database med interimledere er avhengige av å holde seg oppdatert på alle endringer i regelverk og prosesser som har tredd i kraft siden Covid kom til Norge. Vi har alt sett de svært utfordrende kortsiktige konsekvensene av akuttiltakene som ble innført. Nå gjelder det å jobbe systematisk for hele tiden å være i forkant av de langsiktige virkningene vi begynner å ane konturene av.

Ditt livs investering?

Vi går nå inn i 17.mai-helgen med forventninger om nok en annerledes situasjon der vi ikke kan gå i tog, eller samles slik det norske folk har vært vant til på grunnlovsdagen. Vår dag – folkets dag – har radikalt blitt brutt ned til «noe annet», og vi må tilpasse oss. Som vi har gjort i flere måneder. Og det er denne evnen til å tilpasse seg vi i Interim Norge har observert med stor interesse, både blant folk på gata, men også hos bedriftsledere. En imponerende evne til å ta riktige valg, stå sammen og se fremover.

Vi ønsker å si gratulerer til alle der ute for vel blåst første del av Covid-hverdagen, og ikke minst ønsker vi dere alle en riktig god 17.mai!

God 17. mai!

Flere og flere bedrifter innser heldigvis at å forsterke teamet med midlertidig lederkompetanse er en svært hensiktsmessig måte å holde kontroll på. Ja, det er en investering, men for å avlaste en allerede presset leder/ledergruppe kan dette vise seg å være en av de smarteste beslutningene en virksomhet kan gjøre. En god leder er, slik vi ser det, en leder som tør å be om bistand når selskapets fremtid står på spill.

Hilsen Interim Norge

15.mai 2020

Norske flagget
management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.