Sommerhilsen fra Interim Norge

interim norge sommerhilsen 2024

Sommeren er her og ferien står for døren- og det gleder vi oss til.

I inngangen til sommeren er det det som regel travelt hos Interim Norge. Våre klienter står fremfor sin egen sommerferie, og kommer gjerne til oss for å få hurtig løst sine lederkabaler slik at disse utfordringene er landet og på plass når ferien er over. I år er det heller ikke noe unntak, vi har det ganske så travelt nå ved utgangen av juni med å lande ulike forespørsler for midlertidig ledelse.

Vi har alltid tilgang på topp kvalifiserte interimledere som gjør oss i stand til å levere en operativ interimleder – ofte på forretningskritisk områder – til våre kunder på den korte tiden som kreves.

Vi har nå ved inngangen til ferien også gleden av å presentere et nytt styre i Interim Norge AS, som består av en meget kompetent gjeng som har stor entusiasme for å være med på å ta Interim Norge til neste nivå:

Odd Nymark, (styreleder), Anna-Karin Østlie, Bente Jannie Male, Mats Kristensen og Morten Nordli.

Vi ønsker alle våre kunder og interimledere en riktig god sommer!

Partnerne i Interim Norge har jobbet med interimledelse i over 30 år til sammen. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.