Sommerhilsen fra Interim Norge

Sommerhilsen fra oss i Interim Norge

Vi ønsker alle våre kandidater og samarbeidspartnere en riktig fin sommer

Ferien er snart over oss og vi håper dere alle får en velfortjent hvil. Hos oss har første halvdel av 2021 båret preg av en gradvis gjenåpning av markedet som har ført til en økende etterspørsel av interimoppdrag. Norge er fortsatt et land med sterke tradisjoner hva gjelder organisasjonsbygging og tradisjonell rekruttering, men det er gledelig å se at flere både store og små virksomheter nå ønsker å utforske de mulighetene og fordelene interimledelse gir.

Våre partnere i Europa melder om større pågang enn tidligere år og vi utnytter synergiene med disse fortløpende for å styrke vårt produkt og kompetanse. Som dere vet brenner vi for denne disiplinen og gleder oss stort til fortsettelsen i neste halvår.

Interim Norges kontor i Asker sentrum er fra august bemannet fullt ut etter mye hjemmekontor, og vi ønsker dere alle velkommen innom for en kaffe og en oppdatering om markedet og vår strategi fremover.

Med ønske om en strålende sommer,

Leanne, Morten & Per Arne

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.