«Interimledelse er morgendagens måte å bygge organisasjon på»

Kontakt oss

Interim Norge – et av Norges ledende selskaper på interimledelse

Interim Norge leier ut midlertidige toppledere, mellomledere og prosjektledere med erfaring fra ulike bransjer, virksomheter og situasjoner i både privat og offentlig sektor. Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Interim Norge partnere

Vi kan interimledelse

Per Arne Evensen og Morten Nordli er stiftere av selskapet og partnere i Interim Norge. Når det gjelder erfaring og kunnskap om prosessen med å sette inn interimledere til krevende operative oppdrag, er det svært få personer i Norge som kan vise til tilsvarende kompetanse på området. Begge har også operativ ledererfaring fra ulike virksomheter.

Leanne Drøyer kom til Interim Norge som partner i september 2019. Hun har bred erfaring fra rekruttering av interimledere bl.a. som seniorrådgiver og partner i Interimleder AS. Med 24 års ledererfaring fra nasjonale og globale selskaper bak seg, har Leanne jobbet i bransjer som retail, reiseliv, HR og administrasjon.

Hartvig Munthe-Kaas har har solid erfaring fra arbeid med politiske prosesser, myndighetskontakt og offentlige anskaffelser. Som seniorrådgiver i Interim Norge har han et spesielt fokus på offentlige oppdragsgivere. AAS

Kontakt oss
Kontakt oss i dag

Vi har de beste interimlederne

Vi har rundt 1000 svært erfarne ledere i vårt nettverk som kan vise til dokumenterte, gode resultater fra tilsvarende oppgaver. De setter seg raskt inn i situasjonen, trenger ikke nevneverdig opplæring og er operative på svært kort tid.

Vi er Interim Norge

I dagens marked er erfaring viktigere enn noen gang. Med vår samlede erfaring og interesse for et fag som foreløpig ikke er veldig kjent i Norge, stiller vi sterkere enn de fleste når behovet for midlertidige toppledere melder seg.

Interim Norge Management partner

Morten Nordli
Partner og co-founder
Mobil: (+47) 908 33 678

Morten Nordli er partner og co-founder av Interim Norge. Morten har over 15 års erfaring fra interimledelse.

Per Arne Interim Norge interimledelse

Per Arne Evensen
Partner og co-founder
Mobil: (+47) 934 68 156

Startet sin karriere i 2001 som rekrutterer og leder i rekrutteringsselskapet Raadhuset Rekruttering.

Interim Norge leder partner Leanne

Leanne Drøyer
Partner
Mobil: (+47) 909 23222

Solid og lang erfaring fra rekruttering av interimledere bl.a. som seniorrådgiver og partner i Interimleder AS

Interim Norge AS Hartvig

Hartvig Munthe-Kaas
Senior rådgiver
Mobil: (+47) 957 06 505

Hartvig Munthe-Kaas er senior rådgiver i Interim Norge og har et spesielt fokus på offentlige oppdragsgivere.

Kontakt oss

Etisk Handel Norge logo Frisk Asker logo Interim samarbeidspartner Miljøfyrtårn Interim Norge Person sertifisering Interimledelse Cute Interimledelse webcruiter Interim Norge