«Interimledelse er morgendagens måte å bygge organisasjon på»

Interim Norge

Et av Norges ledende selskaper på interimledelse og management for hire

Interim Norge leier ut midlertidige toppledere, mellomledere og prosjektledere med erfaring fra ulike bransjer, virksomheter og situasjoner i både privat og offentlig sektor. Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

interim norge møte

Vi kan interimledelse og management for hire

Morten Nordli er Managing Partner og leder av Interim Norge AS. Han har betydelig operativ ledererfaring gjennom sitt yrkesaktive liv. Dette la grunnlaget for at han selv har vært engasjert i interimledelse de siste 20 årene og etablerte Interim Norge AS i 2016. Svært få personer i Norge kan vise til tilsvarende kompetanse når det gjelder prosessen med å sette inn interimledere til krevende operative oppdrag.

Bente Jannie Male er Business Partner i Interim Norge AS. Hun har bred erfaring fra internasjonale virksomheter i Med.Tech og farmasi bransjen og har operativ ledererfaring. De seneste årene har hun fokusert på styrenes rolle i offentlige og private virksomheter, og hun har forsket på dette området i UK.

Vi har de beste interimlederne

Vi har rundt 500 svært erfarne ledere i vårt nettverk som kan vise til dokumenterte, gode resultater fra tilsvarende oppgaver. De setter seg raskt inn i situasjonen, trenger ikke nevneverdig opplæring og er operative på svært kort tid.

Vi er Interim Norge

I dagens marked er erfaring viktigere enn noen gang. Med vår samlede erfaring og interesse for et fag som foreløpig ikke er veldig kjent i Norge, stiller vi sterkere enn de fleste når behovet for midlertidige toppledere melder seg.

Interim Norge Management partner

Morten Nordli
Managing Partner og founder.
Mobil: (+47) 908 33 678

Morten Nordli er Managing partner og grunnlegger av Interim Norge. Morten har fra han var tidlig i 30-årene vært leder, etterfulgt nå av mer enn 20 års arbeid med interim-ledelse.

bente Jannie male profilbilde

Bente Jannie Male
Business Partner.
Mobil: (+47) 951 16 398

Bente har blant annet bred erfaring fra internasjonale virksomheter innen Med.tech. og farmasøytisk industri.

management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Interim Norge Management partner

Morten Nordli
Partner og co-founder
Mobil: (+47) 908 33 678

Morten Nordli er partner og co-founder av Interim Norge. Morten har over 15 års erfaring fra interimledelse.

interim Norge Bente

Bente Jannie Male
Business Partner.
Mobil: (+47) 951 16 398

Bente har blant annet bred erfaring fra internasjonale virksomheter innen Med.tech. og farmasøytisk industri.

Våre lokaler

Interim Norge lokaler
Bygning Interim Norge
hall Interim Norge

Etisk Handel Norge logo Frisk Asker logo Interim samarbeidspartner Miljøfyrtårn Interim Norge Person sertifisering Interimledelse Cute Interimledelse webcruiter Interim Norge