Tjenester2020-06-17T08:37:16+02:00

Vår forretningsmodell er enkel og effektiv

Kontakt oss

Flere og flere velger midlertidige ledere

I nær dialog med våre kunder leverer vi kvalitetssikrede, erfarne og operative interimledere, både på topp- og mellomledernivå. Vi setter alltid av god tid til grundige analyser av kundes behov for å gjøre prosessen med å skaffe optimal ledelse så rask og effektiv som mulig.

Leanne Interim Norge

Når bør du investere i en interimleder?

Er det kanskje et planlagt fravær som permisjon, videreutdanning eller midlertidig stasjonering i utlandet? Eller har det oppstått en situasjon i din bedrift hvor det er akutt mangel på én eller flere ledere? Utfordringen kan oppstå både ved sykdom, dødsfall, langvarige rekrutteringsprosesser eller dersom en kandidat plutselig trekker seg rett før ansettelse.

Omstillinger skjer raskere enn noen gang og kriser kan oppstå. I slike situasjoner er det viktig å ha en ledelse som vet hvilke tiltak som må gjøres og hvordan de skal gjennomføre i praksis. Vi har interimledere som er spesialisert på denne oppgaven og som etablerer gode strategier for å sikre en fremtidig forsvarlig drift.

Det kan være mange årsaker til sviktende resultater, men uavhengig av årsak må det gjøres tiltak for å sikre et godt resultat. I mange tilfeller kan det medføre upopulære beslutninger og utfordrene drift. I slike situasjoner er spesialiserte interimleder et alternativ som absolutt bør vurderes.

Endringer er ofte helt nødvendig. Spesielt i dagens situasjon hvor omstillinger har blitt en del av hverdagen. Å gjøre strageiske endringer krever både ekstern og intern fokus med gode prosesser. Våre interimledere har god erfaring med denne type utfordringer og setter seg fort inn i oppgavene.

Å satse på nye produkter, tjenester eller å gå inn i nye markeder krever en høy kompetanse for å lykkes. Det kan da være en god investering å benytte en interimleder som har god kunnskap og erfaring på dette feltet. Våre interimledere kan vise til gode resultater gjennom flere års erfaring i næringslivet.

Kravet til modernisering øker i takt med forventningene i markedet. For å møte disse utfordringene kreves gode styringsverktøy og prosjektledere med høy kompetanse. Prosjektledere er en viktig del av verdiskaping og berøre alle selskaper. Våre interimledere er erfarne prosjektledere som kan vise til gode resultater gjennom mange år.

Ekspertise krever lang erfaring og er ikke noe man kan lese seg til. Interimlederne i Interim Norge har ekspertise på en rekke felter. Vi finner den Interimlederen som har ekspertise på akkurat de oppgavene du trenger å løse. Våre interimledere kan vise til enestående resultater gjennom mange års erfaring.

Kontakt oss i dag så vi kan finne din interimleder

Kontakt oss

Gratis rådgivning

april 22, 2020|Interim Norge, Interimledelse|

I denne helt spesielle tiden er vårt bidrag til den felles dugnaden å tilby gratis rådgivning til alle bedrifter som ser at de trenger, eller kommer til å trenge, spesialkompetanse for å sikre videre god drift.

Kontakt oss for en hyggelig prat

Når du bruker tjenester fra oss, gir du oss tilgang til informasjon om deg. Vi innser at dette er et stort ansvar og tar dette på alvor. Før vi kan gi deg relevant informasjon trenger vi derfor ditt samtykke som beskrevet i vår personvernerklæring.

Mer informasjon

Interim Norge AS
Torvveien 4, 1383 Asker | Norge
post@interimnorge.no
Telefonnummer: 484 01 111

Go to Top