Interimledelse2021-09-09T15:43:23+02:00

Ordet «interim» betyr midlertidig

Kontakt oss

Management for hire og interimledelse

Hva er interimledelse?

Interimledelse handler om å finne riktig midlertidig leder for bedrifter med akutt behov. I praksis betyr dette å leie inn en erfaren og overkvalifisert leder med dokumenterte resultater. Det kan være flere tilfeller der dette er aktuelt. Les mer om forskjellen på interimledelse og management for hire

Per arne Interim Norge

Når kan en interimleder gi raske resultater?

Våre interimledere har lang erfaring og kan vise til dokumenterte resultater. De har en god  evne til å sette seg fort inn i de oppgavene som skal løses.

 • Planlagt fravær

 • Sykdom eller dødsfall

 • Lengre rekrutteringsprosesser

 • Kriseledelse og snuoperasjoner

 • Strategisk endring eller nysatsing

 • Mangel på ekspertise

Vi finner riktig interimleder

Selve prosessene rundt oppdraget er avgjørende for et godt resultat. Det er her Interim Norge har sin store styrke og skiller seg ut i fra Excecutive Search og Management Consulting-virksomheter. Vi har egenutviklede, sertifiserte prosesser, kvalifiserte interimledere og ikke minst forståelse, teft og ferdigheter til å hurtig nok klare å matche den riktige kandidaten til det riktige interimoppdraget.

Kontakt oss
Kontakt oss i dag

Populære nyheter

Kontakt oss for en hyggelig prat
  Når du bruker tjenester fra oss, gir du oss tilgang til informasjon om deg. Vi innser at dette er et stort ansvar og tar dette på alvor. Før vi kan gi deg relevant informasjon trenger vi derfor ditt samtykke som beskrevet i vår personvernerklæring.

  Mer informasjon

  Interim Norge AS
  Torvveien 4, 1383 Asker | Norge
  post@interimnorge.no
  Telefonnummer: 484 01 111

  Etisk Handel Norge logo Frisk Asker logo Interim samarbeidspartner Miljøfyrtårn Interim Norge Person sertifisering Interimledelse Cute Interimledelse webcruiter Interim Norge