Bli interimleder2023-08-08T21:25:12+02:00

Ønsker du en karriere som interimleder?

Vi har spennende oppdrag som venter på deg

Vi ønsker å bli kjent med flere dyktige interimledere med senior ledererfaring fra topp- eller mellomnivå. Du må ha et brennende ønske om å kunne gjøre en forskjell, ha gode menneskekunnskaper, være trygg i din rolle og ha dokumenterte resultater å vise til. Kjenner du deg igjen i dette? Da er du hjertelig velkommen til å registrere deg hos oss for å delta i vårt unike samfunn av interimledere.

Mer om forskjellen på interimleder og management for hire.

Vi hjelper deg å identifisere potensiale

Interim Norge vil vurdere din erfaring og hjelpe deg med å identifisere ditt potensial for et midlertidig operativt lederoppdrag. Når du er innenfor vårt fellesskap av interimledere, kan du etter hvert bygge langsiktige relasjoner med våre partnere, delta på arrangementer og søke på oppdrag vi får inn.

Interim Norge Management partner

Morten Nordli
Managing Partner og founder.
Mobil: (+47) 908 33 678

Morten Nordli er Managing partner og grunnlegger av Interim Norge. Morten har fra han var tidlig i 30-årene vært leder, etterfulgt nå av mer enn 20 års arbeid med interim-ledelse.

Bli en del av Interim Norge

Vi ønsker deg som erfaren leder velkommen til oss i Interim Norge. Vi tar godt vare på alle våre kandidater og gir deg en spennende og variert arbeidshverdag.