Interim Norge styrker global tilstedeværelse

Interim Norge er medlem i WIL Group

Interim Norge styrker global tilstedeværelse med sitt medlemskap i WIL Group

Interim Norge er medlem i WIL Group (Worldwide Interim Leadership). Det innebærer at vi gjennom WIL Group kan levere kvalitetssikrede interimledere sømløst gjennom WIL Group på svært kort tid for norske virksomheter som opererer i utlandet- verden over. Men også lokalt i Norge hjelpe utenlandske selskaper som har virksomhet i Norge.

Besøk hos ledende bærekraftspioner Scania AB

WIL Group avholdt nylig sin årlige konferanse hvor Interim Norge deltok, denne gang i Stockholm. I tillegg til et variert og nyttig faglig program, fikk vi også anledning til å besøke Scania AB som gjennom sin tilknytning til Traton konsernet , er en verdensledende pioner innen bærekraftige transport og logistikk løsninger.

Vi retter en stor takk til topp-ledelsen og alle andre involverte i Scania AB for at vi fikk ta del i Scanias ESG policy og fikk lære om hvordan dette gjennomføres i praksis. Likeledes et uforglemmelig besøk og omvisning på Scanias fabrikk hvor produksjon av motorer foregår (Engine Assembly Line).

Og kronen på verket var Scania`s Demo centre og test anlegg , hvor vi faktisk fikk prøvekjøre de siste årsmodellene av vogner for tungtransport/trailere samt busser, noen med elektriske motorer og andre med diesel-drevne eller bio-gass motorer. Vi ønske Scania lykke til i sin innovasjon og utvikling.

Trenger du en midlertidig leder? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.