Interim Norge styrker global tilstedeværelse

Interim Norge er medlem i WIL Group

Interim Norge styrker global tilstedeværelse med sitt medlemskap i WIL Group

Interim Norge er medlem i WIL Group (Worldwide Interim Leadership). Det innebærer at vi gjennom WIL Group kan levere kvalitetssikrede interimledere sømløst gjennom WIL Group på svært kort tid for norske virksomheter som opererer i utlandet- verden over. Men også lokalt i Norge hjelpe utenlandske selskaper som har virksomhet i Norge.

Besøk hos ledende bærekraftspioner Scania AB

WIL Group avholdt nylig sin årlige konferanse hvor Interim Norge deltok, denne gang i Stockholm. I tillegg til et variert og nyttig faglig program, fikk vi også anledning til å besøke Scania AB som gjennom sin tilknytning til Traton konsernet , er en verdensledende pioner innen bærekraftige transport og logistikk løsninger.

Vi retter en stor takk til topp-ledelsen og alle andre involverte i Scania AB for at vi fikk ta del i Scanias ESG policy og fikk lære om hvordan dette gjennomføres i praksis. Likeledes et uforglemmelig besøk og omvisning på Scanias fabrikk hvor produksjon av motorer foregår (Engine Assembly Line).

Og kronen på verket var Scania`s Demo centre og test anlegg , hvor vi faktisk fikk prøvekjøre de siste årsmodellene av vogner for tungtransport/trailere samt busser, noen med elektriske motorer og andre med diesel-drevne eller bio-gass motorer. Vi ønske Scania lykke til i sin innovasjon og utvikling.

Trenger du en midlertidig leder? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.