Viktig påfyll av kompetanse for interimledere

seminar interim norge 1

Seminaret vedrørende «Åpenhetsloven» hos Interim Norge

Seminaret Interim Norge AS arrangerte 28.september vedrørende «Åpenhetsloven» for våre interimledere I management for hire oppdrag, har mottatt mange tilbakemeldinger fra deltagerne, om at dette var interessant, viktig og nyttig å ha kunnskap om når en interimleder går ut I et midlertidig operativt lederoppdrag.

Interim Norge AS retter derfor en stor takk til Forbrukertilsynet ved seniorrådgiver Sarah Sunde og partner og advokat I advokatfirmaet Hjort, Christopher Hansteen for de innsiktsfulle foredragene de delte med våre interimledere I den anledningen.

Vi takker også våre interimledere for engasjement og de mange relevante spørsmål knyttet til dette viktige temaet som en interimleder må ha innsikt I som midlertidig operativ leder. Det var også hyggelig at så mange av våre interimledere og foredragsholdere deltok I avslutningen med «mingling» og sosialt samvær.

Har du spørsmål eller trenger en midlertidig leder? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge Management partner

Morten Nordli

Morten er Managing partner og grunnlegger av Interim Norge AS. Morten har fra han var tidlig i 30-årene vært leder, etterfulgt nå av mer enn 20 års arbeid med interim-ledelse.

Har du spørsmål? Kontakt meg gjerne på telefon  (+47) 908 33 678 eller fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.