Spennende, viktig & nyttig seminar 28.september 2023

seminar interimleder

Kjære interimleder og nye kandidater.

Vi håper at du alle har hatt en fin sommer og at du er klar for en ny dyst og innsats.

Interim Norge AS har satt seg som en viktig målsetting å bidra med ny kunnskap om dagsaktuelle temaer som gjør seg gjeldende for deg som operativ midlertidig leder, og som følgelig er viktig for deg som interimleder å kjenne til.

Hold derfor allerede nå av den 28.september fra kl.15-19. Vi arrangerer da et seminar i våre lokaler i Asker som omhandler «Åpenhetsloven». Du kan gjøre deg kjent med den ved å klikke på linken her. Denne loven vil du som linje-eller toppleder kunne ha det overordnede ansvaret for etterlevelsen av i virksomheten du opererer i. Derfor må du kjenne til denne og hva det innebærer.

Vi har denne ettermiddagen gleden av å få besøk av partner og advokat Christopher Hansteen fra advokatkontoret Hjort, som vil gi oss en innføring om lovens hovedelementer og krav. Vi har også gleden av å få besøk fra Forbrukertilsynet, som gir veiledning og har ansvaret for håndhevingen av loven, samt at du vil få anledning til å stille avklarende spørsmål.

Vi vil komme tilbake til eksakt program for dagen, men sett av tiden nå så vil det komme en invitasjon med det første.

Artikkelen er skrevet av

Bente Jannie Male

Bente har bred erfaring fra internasjonale virksomheter innen Med.tech. og farmasøytisk industri. Har du spørsmål? Kontakt meg gjerne på telefon  (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.