Interimledelse løste ISS Norges behov

iss veum interimleder

Interimledelse løste ISS Norges behov – raskt og effektivt.

ISS er et globalt selskap med 400 000+ ansatte. I 2019 ble det besluttet å innføre en ny global løsning for innkjøp og fakturahåndtering.

Videre ønsket ISS å få økt kontroll på selskapets forbruk av varer og tjenester, samt sikre bedre kontroll gjennom tre-veis match for innkommende fakturaer. ISS Norge, bestående av 11000 ansatte, skulle være et pilotland.

ISS Norges ønske var å automatisere innkjøps- og fakturaprosesser ved å bruke data fra selskapets eksisterende systemer, f.eks. ved at brukere automatisk tildeles korrekte tilganger og fullmakter. Dette er utfordringer mange bedrifter har, og vi i Interim Norge har kandidater som kan være operative på få dagers varsel og iverksette tiltak for å forbedre og optimalisere rutiner og systemer.

Veum var allerede innleid som interim IT direktør hos ISS, og det var naturlig at han påtok seg oppgaven som løsningsarkitekt i et såpass omfattende og komplekst prosjekt. En rutinert og erfaren leder som Veum kan i denne type situasjoner ta raske og presise avgjørelser som sikrer prosjektets fortløpende kvalitetssikring og sluttresultat. I etterkant av pilotprosjektet i Norge vil løsningen blitt implementert i de fleste ISS land globalt.

veum interimleder Interim Norge

Frank Veum har tidligere erfaring som CTO, CEO og CIO og er nå engasjert som interimlederkandidat hos Interim Norge.

ISS Norge sier de er svært fornøyde

ISS Norge sier de er svært fornøyde med Veums kompetansenivå og grunnleggende forståelse ift.  prosjektets krav og behov. De sier videre at prosjektet ble gjennomført på en meget god måte og at de ser frem til flere lignende prosjekter med fokus på optimalisering og kostnadseffektivitet.

Vi i Interim Norge takker for tilliten og ser frem til å kunne bistå med flere relevante kandidater fra vår omfattende database når nye prosjekter skal gjennomføres.

management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.