Interimledelse løste ISS Norges behov – raskt og effektivt.

ISS er et globalt selskap med 400 000+ ansatte. I 2019 ble det besluttet å innføre en ny global løsning for innkjøp og fakturahåndtering.

Videre ønsket ISS å få økt kontroll på selskapets forbruk av varer og tjenester, samt sikre bedre kontroll gjennom tre-veis match for innkommende fakturaer. ISS Norge, bestående av 11000 ansatte, skulle være et pilotland.

ISS Norges ønske var å automatisere innkjøps- og fakturaprosesser ved å bruke data fra selskapets eksisterende systemer, f.eks. ved at brukere automatisk tildeles korrekte tilganger og fullmakter. Dette er utfordringer mange bedrifter har, og vi i Interim Norge har kandidater som kan være operative på få dagers varsel og iverksette tiltak for å forbedre og optimalisere rutiner og systemer.

Veum var allerede innleid som interim IT direktør hos ISS, og det var naturlig at han påtok seg oppgaven som løsningsarkitekt i et såpass omfattende og komplekst prosjekt. En rutinert og erfaren leder som Veum kan i denne type situasjoner ta raske og presise avgjørelser som sikrer prosjektets fortløpende kvalitetssikring og sluttresultat. I etterkant av pilotprosjektet i Norge vil løsningen blitt implementert i de fleste ISS land globalt.

veum interimleder Interim Norge

Frank Veum har tidligere erfaring som CTO, CEO og CIO og er nå engasjert som interimlederkandidat hos Interim Norge.

ISS Norge sier de er svært fornøyde

ISS Norge sier de er svært fornøyde med Veums kompetansenivå og grunnleggende forståelse ift.  prosjektets krav og behov. De sier videre at prosjektet ble gjennomført på en meget god måte og at de ser frem til flere lignende prosjekter med fokus på optimalisering og kostnadseffektivitet.

Vi i Interim Norge takker for tilliten og ser frem til å kunne bistå med flere relevante kandidater fra vår omfattende database når nye prosjekter skal gjennomføres.

Har din bedrift utfordringer?

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan en av våre interimledere kan løse oppgaven.
  Når du bruker tjenester fra oss, gir du oss tilgang til informasjon om deg. Vi innser at dette er et stort ansvar og tar dette på alvor. Før vi kan gi deg relevant informasjon trenger vi derfor ditt samtykke som beskrevet i vår personvernerklæring.

  Interim Norge AS
  Torvveien 4, 1383 Asker | Norge
  post@interimnorge.no
  Telefonnummer: 484 01 111

  Ring oss