Bli interimleder i Interim Norge

Slik blir du interimleder

Interim Norge har mange kunder med ulike behov

Kanskje er du den midlertidige lederen en av våre kunder trenger akkurat nå?

Interim Norge jobber med interimledere som har en rekke ulike ferdigheter, men felles for alle er at de har lang erfaring fra topp- eller mellomnivå og kan vise til dokumenterte resultater. Interimledelse blir ofte kalt for Management for hire. Dette er handlekraftige ledere som hjelper virksomheter med nye øyne gjennom endringsprosesser, kriser, prosjekter, eller med å dekke et kritisk kompetansegap i en organisasjon.

Vi trenger ledere med ulik erfaring

Registrerer du deg på Interim Norge sin nettside, blir du en del av vår database av interimledere. Her vil du være i selskap med andre ledere med ulike bakgrunner, som blant annet MBA/siviløkonomer, MSC/sivilingeniører og ledere med samfunnsfaglig utdanning. Vi liker å si at lederne våre er «positively» overkvalifiserte ledere.

Når Interim Norge får et nytt oppdrag går vi gjennom vår database for å se etter egnede kandidater. Vi screener og velger ut de aktuelle kandidatene ved hjelp av unike, egenutviklede og sertifiserte prosesser. Dersom kunden mener du er en aktuell kandidat for oppdraget, vil Interim Norge intervjue deg, gjøre en grundig bakgrunnssjekk samt kjøre tester og sjekke referanser. Hele prosessen tar svært kort tid. Fra vi får oppdraget til en midlertidig leder er på plass hos kunden, bruker vi kun 7-10 dager. En så effektiv prosess betyr at du som interimleder må være forberedt på å raskt snu deg rundt og ta fatt i nye utfordringer.

Hva kreves av en interimleder?

Å være interimleder er ikke noen vanlig åtte-til-fire-jobb. Som interimleder jobber du intensivt over en avtalt periode, noe som gjør at evnen til å tåle stor arbeidsbelastning over tid er helt essensielt. Til gjengjeld kan du velge å ta en lengre pause etter endt oppdrag. Du må være vant til å tilpasse deg nye roller og miljøer og ha gode sosiale ferdigheter. Det er viktig å være resultatorientert og å ha sterk gjennomføringsevne. Du må ha lidenskapen, den personlige tryggheten og engasjementet som er nødvendig for å operere som selvstendig leder.

Her kan du registrere deg som interimleder

Partnerne i Interim Norge har jobbet med interimledelse i over 30 år til sammen. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.