Interimledelse i 2020

Slik fungerer interimledelse

Slik fungerer interimledelse i 2020

Interim Norge finner den riktige midlertidige lederen for din virksomhet i løpet av 7-10 dager, men hvordan gjør vi det?

Å finne den riktige midlertidige lederen til å løse en virksomhets utfordringer er en omfattende prosess som krever betydelig erfaring og kompetanse. Det er viktig å ha et effektivt system med et stort antall registrerte, kvalitetssikrede og ikke minst motiverte interimledere. I tillegg må den eller de som formidler interimlederne ha evnen til raskt å identifisere problemstillingene et selskap har behov for å løse.

Slik jobber Interim Norge:

  • Kunden kommer til oss og redegjør for sitt behov.
  • I tett dialog med kunden danner vi oss raskt et bilde av den aktuelle situasjonen.
  • Vi søker så etter kvalifiserte kandidater i vårt system.
  • Vi screener og velger ut aktuelle kandidater ved hjelp av egenutviklede og sertifiserte prosesser.
  • Kandidatene blir presentert for kundene.
  • Vi intervjuer lederne som kundene ser på som aktuelle, gjør grundig bakgrunnssjekk, kjører tester og sjekker referanser.

Den midlertidige lederen vil være klar for å starte oppdraget i løpet av 7-10 dager. Både kunden og interimlederen blir fulgt opp av Interim Norge gjennom hele leieperioden for å sikre god kvalitet på oppdraget.

Interimledelse er et fag

Det er altså en rekke parametere som skal være på plass for at interimledelse faktisk skal fungere. Slurver man med noen av disse, risikerer man, som i en vanlig ansettelsesprosess, å sette feil person til en jobb som kan ha stor betydning for en virksomhet. Vi kan derfor ikke få understreket nok at vår erfaring og generelle track record har alt å si når vi påtar oss det ansvaret våre kunder gir oss.

Interimledelse er et fag som krever mye av oss. Vi lever og ånder for dette faget og gleder oss til å rådgi deg og din bedrift om mulighetene denne form for midlertidig hjelp kan gi organisasjonen du representerer.

Partnerne i Interim Norge, Morten Nordli, Per Arne Evensen og Leanne Drøyer, har jobbet med Interimledelse på topp nivå i en årrekke, og har levert midlertidige ledere til et tresifret antall oppdrag. Interim Norge er et av de ledende selskapene innenfor denne disiplinen i landet og den eneste Interimledelse bedrift godkjent som Miljøfyrtårn og medlem av Etisk Handel Norge.

Operativ innen 7-10 dager

Er din virksomhet i en situasjon hvor en operativ leder må komme raskt på plass? Da er interimledelse den beste løsningen. Våre ledere trenger lite opplæring, da de har løst lignende oppgaver før. Den riktige lederen kan være operativ i din virksomhet innen 7 til 10 dager.

Velkommen til en prat om interimledelse, enten på videokonferanse eller i våre lokaler (med to meter mellom stolene i møterommet) sentralt i Asker sentrum.

Her kan du lese mer om interimledelse

management for hire

Velg stilling og få svar umiddelbart

Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager.

Partnerne i Interim Norge har jobbet med interimledelse i over 30 år til sammen. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.