Når veksten stopper opp

sysselsetting møte

I en analyse gjennomført av Infront og Abelia, kommer det frem at IT-næringens rundt 10.000 bedrifter sysselsetter over 100.000 mennesker, og dette tallet vokser. Les hele analysen her.

NHOs medlemsundersøkelser for 2022

På tross av global uro er det likevel mange selskaper i dette segmentet som kunne vokst mer og raskere, fremgår det av NHOs medlemsundersøkelser for 2022. Faktisk sier over halvparten av alle NHO-medlemmene at de mangler arbeidskraft i september-undersøkelsen.

Mangel på digital lederkompetanse?

Er du og virksomheten du representerer i en situasjon der mangelen på digital lederkompetanse medfører stagnasjon i utvikling og vekst? Eller er kanskje ledergruppen under så høyt press at videre vekst vil utgjøre en fare for lavere nivå på oppfølging og leveranse til kundene?

Interim Norge er spesialister på denne type utfordringer

Dette er utfordringer vi i Interim Norge er spesialister på løse. Vi setter oss godt inn i din problemstilling, og presenterer dyktige og erfarne interimledere raskt, gjennom vår omfattende database med toppkandidater. Vi benytter også de nyeste og mest effektive utvelgelsessystemer. I tillegg til interimledere med spisskompetanse på digitalisering, innehar flere av våre kandidater mer generell lederkompetanse på høyt nivå. Det vil si at de gjennom interimledelse kan ha ansvar for ulike prosjekter, også innenfor digitalisering. Disse kan dermed benyttes på flere områder i en virksomhet for å oppnå maksimal utnyttelse på investeringen en interimleder representerer.

Interim Norge leverer interimledere til privat og offentlig sektor over hele landet på 7-10 dager. Gjennom vårt medlemskap i WIL Group, kan vi også sømløst levere interimledere internasjonalt. Ta kontakt for en uformell prat når som helst – vi holder til i sentrale lokaler i Asker sentrum.

wil group management for hire kart

Interim Norge leverer interimledere internasjonalt gjennom globale samarbeidspartnere

Artikkelen er skrevet av

Interim Norge logo favicon Apple retina

Interim Norge AS har lang erfaring med management for hire og interimledelse i Norge. Vi leverer en ny toppleder innen 10 dager. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon: (+47) 951 16 398 eller fyll ut skjema for en uforpliktende samtale.

Søk på Interim Norge

Trenger du en midlertidig leder?

Vi leverer en toppleder innen 10 dager.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.